Agnes

Vilken dag!
The Vampire Diaries, racetur på vägarna med syster och plugg är vad jag gjort efter skolan. Nu ikväll fick vi även operationstid för min stackars fot, det blir operation i maj, efter spanienresan.
Jag försöker för allt i världen bli mer taggad till teatern, men jag är inte taggad alls, bara fruktansvärt nervös. Nästan lite smårädd. Jag tror det kommer gå bra iallafall, börjar känna rollerna bra nu. 
Hur är det annars i livet då? - jo då, ganska bra faktiskt! Har fått nån typ av Järnbrist och blir lätt yr och illamående, men annars är allt toppen! Jag saknar dock hästarna en hel del, har inte träffat dom på över en vecka nu eftersom att jag har det så tajt med teaterrep och prov nu. Synd eftersom att hästarna kommer vara sjukt otränade när jag är tillbaka om cirka en vecka..
Jag var ute och fotade lite innan, n¨ågra bilder blev riktigt bra och jag tänkte ladda upp dom i helgen, får se om jag hinner bara!
 
Guten morgen!
Hjälp, vad nervös jag är! Jag är nervös precis hela tiden och kan inte tänka på något annat än teatern just nu. Imorgon ska allt som vi ska använda plockas med till teaterrepet och eftersom att jag har såpass många roller, både lite större och några små, så blir det rätt mycket saker som jag ska hålla reda på.
På söndag är det premiär och jag hoppas att detta går toppen nu!
Funkar inte att ladda upp bild, så det får ni ingen, hehe
Hörs senare vänner!
Åh, går det ens beskriva vilken helt underbar eftermiddag/Kväll jag hade igår? Jag träffade kompisar och skrattade i mängder och på kvällen träffade vi även Adam och Sam en sväng. Vi hade superkul verkligen!
Nu ska jag strax bege mig mot busstationen för att åka in till Jönköping och ha en två och en halv timmas lång teaterlektion. Inte sådär supertaggad faktiskt, men nu kör vi!
Kör på en random bild på två superseriösa systrar!