Agnes

Första Advent
Väckte familjen med adventskaffe i vardagsrummet imorse. Nybryggt kaffe, peppisar, tända ljus och julmusik i vardagsrummet och där tillbringade vi ett par timmar tillsammans. 
Jag och systeryster tog en sväng på julmarknaden, men det var inget att ha alls. Allting handlade om politik (som allt annat i samhället nuförtiden). Folkpartiet sålde kanderade äpplen, Sverigedemokraterna delade ut glögg och flera andra partier var där och delade ut skummtomtar och glögg. Helt sjukt att ingenting kan hålla sig utanför politiken, inte ens en julmarknad...

Ska passa på och tacka för reaktioner och kommentarer på förra inlägget. Det värmer när ni tar er tid för mig. Flera av er ville veta mer om ryggen, att jag skulle skriva mer om problematiken. Som en start på detta kan jag berätta att helgen varit extremt jobbig. Jag har hållt igång lite för mycket för min stackars lille rygg. Imorgon ska jag iallafall till en Kiropraktor/Sjukgymnast. Ska bli intressant att se vad han har att säga om detta!
Har ni något roligt inplanerat imorgon?
 
VASKO - Fotoblogg

Rolig bild med det lilla huset haha :)

Tack för kommentaren!

Ida Lindborg ♡

åh mys haha :)

milina.blogg.se

- Fast vart skrev jag att lärarna inte såg? Jag skrev "märkte", är fullt medveten om att dom såg eftersom dom stod alldeles i närheten som sagt.

Louise

Lycka till idag med ryggen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress