Agnes

WOW vad du är bra - Av Neus

Här nedan kommer ett gäst-peppinlägg som min underbara vän Neus har skrivit. Ta åt er av texten och kommentera om ni vill se gästblogginlägg här fler gånger.

 


WOW vad du är bra. Bäst faktiskt. Du är den snyggaste och mest fantastiska som existerar. Den underbaraste människan i universum och innerligt älskad. Bara så du vet.

 Du förtjänar att höra det varje dag. Yes, du fina som just nu har Agnes blogg framför näsan. Inte för att du på ett eller annat vis har presterat bra. Du är helt enkelt obeskrivbart bra för att du är du. Det må vara uttjatat samt klyschigt. Men det är samtidigt så himla sant.

   Att leva i denna världen är ett dagligt slit. Det är så galet många krav och ramar en ska leva inom för att duga. Och visst är det så att en påverkas av det, hur ogärna en än vill det. Jag förstår om du känner dig duktig efter ett avklarat träningspass, eller efter ett bra betyg på matteprovet, eller när du har en snyggdag. Det gör jag med, och det är en ca ganska jätteunderbar känsla.
   Men annars då? Du fick underkänt på provet. Du har inte tränat på ett bra tag, kanske inte alls. Du har världens sunkdag, och varför inte lite försenade skoluppgifter på det? Jag vill så innerligt att du ska veta att du är megaunderbar ändå.

 Du har ett värde bara i det att du finns till. Du vaknade idag och, kanske utan att tänka på det, gjorde du valet att fortsätta kriga en dag till. Det är så oerhört starkt av dig. Trots all skit som denna värld har att erbjuda så ger du dig inte. Det är det som gör dig vacker, fantastisk och bäst. Du är bäst i just den kampen du kämpar med, vad den än kan vara. Jag vet att ingen hade kunnat bekämpa den så bra som du. Det kanske tar tid och all ork, men jag lovar dig. Det varar inte för evigt och du kommer vinna. Heja dig!!

Stor kram

 
♀ R E V O L T E N ♀

Joo gästinlägg kan vara nice ^^

Anonym

superbra inlägg och så fin bild

Anonym

superbra inlägg och så fin bild

milina.blogg.se

Underbar inlägg :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress