Agnes

Vilken vecka!
Veckan har gått i ett. Känner att jag gjort så mycket samtidigt som jag har så mycket kvar att göra. Drar in till stan en sväng, träffar Neus och firar att vi hade vårt första kafferep för ett år sen och träffar efter det en kompis från Kalmar, Elin, som ska hit och spela match. Efter ännu en hektisk dag ska jag begrava nosen i plugg. 
Snart är jag back-on-track med bloggen igen, vad vill ni läsa om då?
 Bild på finaste Neus på photoshoot i höstas.

 
 

Hemma och vänder
Har hunnit med en lektion i skolan, en sväng till kiropraktorn för akupunktur och har fotat lille Melwin. Dags att dra vidare för en sväng på några kompisars teatergrupp. 
Det har varit full rulle sen i Fredags, och nu längtar jag tills imonkväll när jag inte har något inplanerat. Underbart att inte göra någonting ibland. 
Två bilder på Melwin från innan idag, visst är han alldeles för söt?!
 
Gårdagens teatertittande...
Teaterklassen var iväg och kollade på Blodsbröder igår. Jag såg den förra fredagen också, men det var roligt att få se den igen. Blir så inspirerad när jag ser så otroligt duktiga skådespelare och hur de sammarbetar inte bara på scen, utan även med allt som ska göras bakom. 
Martina (som jag lärde känna genom uppsättningen av Hedebyborna i somras) spelar i Blodsbröder och jag blir så impad och stolt. Vilka läskigt duktiga kompisar jag har!
Hängde med Martina backstage (visst lät det proffsigt? ;) ) och kollade runt i logerna, kikade hur det ser ut med allt bakom scen och pratade med de fantastiskt duktiga skådespelarna. 
Får ni chansen, så åk och kolla på Blodsbröder på Huskvarna teater.
Lovar er - det är en av de bästa teateruppsättningar som gjorts!