Agnes

Snart är det över...
Premiären är avklarad och vi har tre föreställningar idag innan allt är över. Det kommer bli så tomt att lämna det här projektet bakom sig, då jag har lagt ner så mycket tid och energi för att få min karaktär precis så som jag vill ha henne. 
Precis efter premiären var jag lite missnöjd över hur många småsaker vi missade och lite smårepliker som jag glömde bort, men nu har man hunnit smälta föreställningen och reflektera över den, och då måste jag säga att vi gjorde det förbannat bra! Publiken var minst sagt berörda efter föreställningen och det är ju ett gott tecken, med tanke på att det är det som är tanken med hela pjäsen. 
Nu ska jag ladda upp med kaffe innan morgonföreställningen som börjar vid nio, vi ska ge järnet det sista!
Här är ett gäng bilder från repetitionen i Fredags:
 
 
Dagen innan premiär
Teatergänget repade hela gårdagen och det kommer vi göra även idag. Stressigt är det, men samtidigt så himla roligt att se hur långt vi har kommit och veta att imorgon får vi äntligen visa upp pjäsen för en publik. 
Vilken utmaning detta är och har varit, och jag är imponerad över vilken resa vi har gjort. Det här kommer bli riktigt bra. 
Här är lite bilder från kostymrepet i januari. 
Tillägger även att bilderna är uppriggade, ifall någon skulle tro något annat.
 
Info om pjäsen: 
"Den psykiska ohälsan i vårt samhälle bara ökar bland såväl unga som äldre, självmorden blir fler och fler. Många är de människor som känner en växande vanmakt över tillvaron.
TeaterSE (se, inte bara titta) kommer spela den nyskrivna pjäsen "Vi kan aldrig lita på någon igen". I pjäsen får vi möta ett antal ungdomar som inte mår så bra . Deras öden flätas samman och vi får följa dem när de tampas med missbruk, övergrepp, självmord, att inte bli sedda och en vuxenvärld som sviker i mångt och mycket.
Pjäsen är en bra inspirationskälla till diskussioner."