Agnes

Två höstiga veckor


De senaste veckorna har det blivit många höstiga promenader, revyrep i skolan och mysläsning i veckorevyn med en kopp kaffe jämte. Har inför varje promenad funderat på att ta med kameran ut men sedan ångrat mig, jag är inte mycket för att fota natur alltså. Tycker dock att kameran i Iphone 6 är riktigt bra, så några höstiga bilder har det blivit de senaste veckorna ändå. 
Var bara tvungen att ta med polisbilden. Hittade kavajen (säger man så om polisklädsel?) i kostymförrådet i skolan och kände mig lite extra cool. 
 
Vad är det bästa med hösten enligt er?
De 5 bästa apparna
 
1. Dropbox - Det, enligt mig, enklaste sättet att föra över bilder, filmer, filer o.s.v. från datorn till mobilen, och tvärtom.
2. FotoRus - Jag har så länge letat efter en fotoredigeringsapp som har både redigering för kollage och för enskilda bilder. Innan har jag haft 2-3 olika appar för att först göra ett kollage och sen redigera den bra. Här har man allt i ett, superbra!
3. Pinterest - En fotoapp fullproppad med inspiration om allt. Här kollar jag bilder på allt från inspirerande citat till drömkök och fotoinspo. 
4. Podcaster - Lyssnar nästan aldrig på musik på varken gymmet, promenader eller buss-/tågresor längre, utan har bytt ut det helt mot podcasts. Jag gillar bland annat Gymtourettes, Ännu En Podd och Åka Tunnelbana.
5.OneNote - Alltså detta är helt utan tvekan det bästa anteckningsprogrammet. Du kan redigera både i datorn och på mobilen.
 
Bild redigerad i FotoRus