Agnes

En bra start på veckan...
Första skoldagen är avklarad. Våra lärare välkomnade oss med cider, salta pinnar och peppmusik innan allt det vanliga med genomgång av schema, skåp o.s.v. började. Jag längtar redan till stundenten i Juni. Underbart ska det bli!
Jag träffade min finfina vän Jonna en sväng efter skolan och vi kom helt spontant på att vi ville gå och klippa av oss håret... Så typiskt oss, haha! 
Så ja, nu sitter jag här och är lika korthårig som jag var för två år sedan (bild kommer självklart).
Har försökt få in lite körkortsteori i huvudet, men hittar ingen bra studieteknik för att få in så mycket info. Har ni några tips så tas de tacksamt emot. 
 
På tal om någonting helt annat, har jag tänkt att fixa nya sminkningar till bloggen igen. Berätta gärna vad ni vill se. Skolrelaterade, fest, eller något annat. Gärna även färg o.s.v. Jag undrar även hur ni tycker om upplägget på sminkinläggen. Funkar det som det är nu, eller ska jag ändra på något? Skriv allt ni kommer på, haha.
 Bild från 30 Juli.
Sofie Westberg ♡

Alltså, älskar spontana människor! Och skönt att vara inne på sista året nu. Studenten är fortfarande topp tre av mina bästa dagar i livet (:

Svar: Hahah, jag med! :) Ja, helt underbart. Längtar tills även jag får springa ut!
Åh, förstår att det var underbart. :D
Agnes

Shanelle

En bra grej jag gjorde var att läsa boken några gånger och sen testa körkortsfrågorna i onlineportalen och sen kolla resultatet för att se vilka områden man borde läsa mer på, skriva ner det på ett papper och läsa de områdena lite extra, köra mer frågor etc., kanske ha quiz med föräldrarna eller att man pluggar två och två och kan fråga varandra saker.

Svar: Tack så jättemycket, behövde verkligen lite tips. Ska verkligen testa detta, och tack igen!:D
Agnes

Shanelle

Sv: Ja, jag tror den är litegrann som Runkeeper, men jag tycker att endomondo är mycket enklare fast fulare, haha ;)

Svar: Okej, hahah :)
Agnes

CAMILLAESI

hade verkligen sjukt svårt för körkortsteorin men ett bra sätt är att läsa igenom hela boken en gång. Göra frågorna på onlinesidan(elevcentralen hette min) alltså alla dem. Sedan läs boken igen för att se om du minns något från frågorna. Alltså repetera tills det känns som att allt sitter :)

Svar: Okej, ska göra det! Jag har också elevcentralen och försöker plugga där så mycket jag bara kan! :) Tack så mycket för tipsen!
Agnes

Amanda

Åh vilken kul start haha :D

Svar: Ja, verkligen! :)
Agnes

Josäfin Andersson

Såå snygg bild på dig :D

Svar: Taack, fina du :)
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress