Agnes

Gårdagens äventyr
Igår mötte jag upp min vän Sara på tågstationen för en smink- och fotodag. Det var så himla mysigt att träffa henne igen och vi hade jättekul under dagen.
Planeringen var att jag först skulle sminka henne och efter det fota. Varken hon eller jag hade koll på vad för sminkning jag skulle göra, men det blev en ganska mjuk rosa-lila-brun skuggning, inget läppstift men en del bronzer. En perfekt sminkning nu på sommaren. 
Att hitta locations att fota på var riktigt svårt, jag bor verkligen inte i ett fotovänligt samhälle, haha. Slutade med att vi gick runt i skogen och bara knäppte lite bilder här och var. 
Här är ett litet smkprov från dagen, fler bilder kommer.
 
Josefin

Så fint

Svar: Taack!
Agnes

Amina Paracha

Kul att du hittade till min blogg så att jag hittade till din! Är så himla dålig på smink i allmänhet men har ändå ansträngt mig sista året för att lära mig lite mer. Det är ju så himla kul! Är du utbildad MuA eller bara duktig? :)

Svar: Tack så jättemycket för din fina kommentar!! :D Ja, visst är det så himla kul med smink? Jag är inte utbildad, men jag är väldigt sugen på att ta en utbildning. Skulle vara kul att bli riktigt duktig på smink. Kram <3
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress