Agnes

Intensivt & blått + tips
 
 
En blå, intensiv sminkning från idag. Denna skuggningen är superenkel att göra men funkar bäst på gröna och bruna ögon. Många tycker att blåa sminkningar är svårast att göra, och därför tänkte jag ge mina bästa tips för att få en blå skuggning att se bra ut, och inte sluta som en blåtira runt ögat, haha.
 
1. Första tipset är att inte skugga ut färgen lika mycket som man gör med t.ex. en brun skugga. Skugga ut tills de skarpa kanterna är borta, men inte mer än så.
 
2. Lägg ögonskuggan först och torka bort fallouts innan du lägger basen. Annars framhäver man lätt mörka ringar under ögonen.
 
3. Rama in ögat genom att lägga ögonskugga även under ögat. Kolla på en av bilderna där jag kollar in i kameran t.ex. Om jag inte skuggat längs nedre fransraden hade skuggan på locket lätt sett sjukt ut framiftrån.
 
4. För blåa ögon hade jag lagt mer svart i yttre v:t. Detta hade gjort det blåa mer som en mellanfärg än en huvudfärg, och inte dra fokus från ögonfärgen på samma sätt som det skulle gjort med den blå sminkningen ovan.
 
Josefin

Fint

Svar: Tack så mycket!
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress