Agnes

Plommonlila

 

Kunde tyvärr inte få bättre bilder på dagens lilla sminkning då ljuset inte var på min sida, men här ser ni iallafall resultatet.
 
 
Jag somnade inte förens runt 6 imorse och trodde inte alls att jag skulle ha någon speciellt rolig dag idag. Vi vet väl alla hur det brukar bli när man ligger vaken under natten och inte kan sova, somnar någon timma innan man ska upp och sedan ska iväg och göra saker under dagen. För mig brukar det resultera i oroväckande många koppar kaffe, slappa kläder och ett surt humör, men inte idag! 
Märkligt nog tog jag mig upp ur sängen hyffsat pigg imorse, fixade en snabb sminkning och stack iväg till stan för en optikertid. När synen var kollad och glasögonen beställda (Ja, kan ni tänka er? Lilla Agnes ska bli med glasögon!), mötte jag upp min vän Ida på stan för ett par timmars shopping och prat.
Ett par jeans, en topp och en supersnygg ögonskugga fick hänga med hem. 
Ögonskuggan är från Kicks och heter "Fig Tree" och är en blandning mellan lila och brunt. Superfint. Självklart var jag tvungen att testa skuggan så fort jag kom hem, och ovan ser ni resultatet. Gjorde en lite mer markerad sminkning än vad jag brukar och tycker det blev superfint med den nya skuggan. Älskar lila toner. 
 
Josefin

Så snygg sminkning du borde börja me youtube me smink

Svar: Tack, hahah :)
Agnes

Anonym

så snyggt

Svar: Tack! :D
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress