Agnes

Göteborg och Volbeat
I Fredags drog familjen iväg till Göteborg. Jag fick biljetter till Volbeats konsert av min systeryster i födelsedagspresent och i fredags var det alltså dags för den. Vi hade så himla roligt och både jag och min syster var nog ganska hesa när vi kom hem till hotellet på kvällen. I lördags gick vi runt på Nordstan en sväng, käkade lite lätt och sedan drog vi oss hemåt igen. Jag trodde jag skulle hitta mer kul att köpa än vad jag gjorde. En topp, blottingpaper och ett par strumpbyxor fick hänga med hem iallafall. 
Idag har varit en sån där extremt lugn och mysig slappdag. Det behövdes, haha. Vill bara ta det lugnt innan nästa vecka drar igång. 
Vad har ni haft för er i helgen?
 
New In!
 
Jag har behövt en ny mascara och concealer ett antal veckor nu, och häromdagen passade jag på när jag hittade produkter som jag tror skulle funka. Jag köpte dessutom en brow pomade från Nyx, har velat testa den länge så tyckte att det var dags nu.
 
 
Jag blev sjukt nöjd med alla produkterna. Brynen går både att forma och fylla i med, vilket jag inte tycker att det går med t.ex. ett brynpuder vilket jag använt innan. Blev supernöjd med browpomaden, både färg och form. 
Concealern köpte jag för att använda som highlighter och den funkar perfekt som det. Jag tycker inte att det är jättebra att täcka finnar och rodnader med, så jag har denna för att ljusa upp och en annan för att täcka annat. 
Mascaran är lite annorlunda jämfört med andra. Borsten är speciell, men när man väl har lärt sig den så är den helt fantastisk.
Så jag är supernöjd med allt ihop. 
Har ni testat någon av produkterna? Vad tycker ni isåfall?
En riktig teaterresa
Vilken otroligt mysig teaterresa det blev! Två föreställningar på Stockholms Dramatiska Högskola, föreställningen "Rampfeber" på Dramaten och rundvandring på Kungliga Operan och Drottningholms. Så himla intressant. 
Inte jätteroligt att jag glömt minnerkortet till kameran hemma dock. Sprang förvirrat runt på Nybroplan och försökte hitta någon typ av fotoaffär så jag kunde köpa ett nytt och tack och lov hittade jag en. Jag känner mig alltid så begränsad när jag inte har kameran med mig? Älskar att fånga allt på kort. 
Iallafall, jag är hemma igen. Go' och gla' och med många bilder från vår fina huvudstad. 
 
Vad har ni gjort i helgen?