Agnes

Liebster Award
Tack, fina Alice som nominerat mig till denna utmaningen!
Detta är reglerna: 1. Nämna vem personen är som nominerat dig och tacka. 2. Svara på de elva frågorna som ställs till dig 3. Nominera elva stycken nya bloggare 4. Ge de bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor. 5. Se till att uppmärksamma de 11 bloggarna på att de blivit nominerade till Liebster Award.

 Vart vill du bo? - I framtiden skulle jag gärna vilja bo på en något sliten och gammal gård, med massor av djur, men tills jag pluggat klart och har ett stabilt jobb vill jag gärna bo i en gullig trea i en fin stad. Gärna Göteborg eller Stockholm, men det beror lite på vad jag vill plugga efter gymnasiet.
 
 
Om du inte skulle jobbat med/studerat det ni gör nu, vad skulle du ha valt då? - Jag går just nu teater, om jag inte hade valt det hade jag antingen pluggat ekonomi på distans, en media-kurs eller en stylist-linje.
 
Favoritflicknman? - Jag älskar namnet Charlie. Så himla fint!
 
Vad skulle ni göra om ni fick en miljon? - Jag skulle ha gett pengar till någon djurorganisation, köpt en liten, söt bil och även bokat en resa till underbara Spanien
 
Favoritblogg? - I nuläget har jag ingen blogg som är min speciella favorit, däremot har jag väldigt många bloggar som jag klickar in på varje dag.
 
Varför började du blogga? - Kommer inte ihåg det. Tror jag ville ha någonstans att dela med mig av bilder när jag började fota och sen har det fortsatt i det spåret.
 
 
Hur ofta brukar du uppdatera? - Så ofta jag hinner och tycker det är kul
 
Vart brukar du handla kläder? - Typ alltid olika. Jag brukar kolla i många butiker, både på nätet och IRL och sen köper jag det jag gillar helt enkelt, haha. Har ingen speciell favorit sådär.
 
Dyraste plagget i garderoben? - Ingen aning, haha
 
 
Dricker du helst kaffe eller te? - Kaffe, helt utan tvekan. Kaffe är livets dryck, haha.
 
 
 
Vilken är din mest spelade låt på spotify? - Typ alla Cir.Cuz låtar. Älskar dem, hhahhaha.
 
Mina frågor till er är: Vilken är din absoluta favoritfilm? När började du blogga? Vilka är dina tre bästa tips för en bra och intressant blogg? Hur många bloggar läser du per dag? Vad tycker du bäst om med dig själv, både yttre och inre? Vad pluggar/pluggade du på gymnasiet? Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Favoritsminkprodukt? Är du utseendefixerad? Vad gör dig riktigt glad?    
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress