Agnes

Min vardagssminkning
 
Har länge tänkt att lägga ut den sminkning jag oftast använder till vardags och här är den. Det jag tycker är viktigast i en vardagssminkning är highlighter, eftersom jag oftast ser ut som ett spöke på morgonen, haha. Jag älskar att använda higlighter för att "väcka ansiktet" och att lätt skugga ögonen för att framhäva dem. 
Oftast använder jag någon typ av lila skugga (för det mesta matt) eftersom det framhäver mina gröna ögon. 
Tyvärr är det svårt att fånga bronzer och highlighter på bild, men ni ser nog på ett ungefär iallafall.
 
Vad är enligt er viktigast i er vardagssminkning (om ni använder smink såklart)?
 
Natahlie

Nu är veckans blogg avslutad, vart du en av vinnarna? :)

Josefin

Använder du aldrig eyeliner?

Svar: Nej, jag är inte förtjust i eyeliner om jag ska vara ärlig!
Agnes

Jessica

Så fint :)

Svar: Tack! :)
Agnes

Marias Memoarer

Riktigt snygg vardagssminkning! :) Själv har jag på senare år börjat sminka mig allt mindre, inte så jätteofta jag kör med ögonskugga, maskara m.m. Till fest förstås, och så ibland när jag känner för att vara extra vardagsfin. Men oftast blir det concealer där det behövs och ögonbrynspenna bara :)

Svar: Det räcker gott och väl det med. Jag älskar mycket smink just för att det är så roligt, tycker inte att man ska känna "Hjälp, jag måste ju sminka mig" om du förstår hur jag menar? :) Tack så mycket förresten :D
Agnes

Ida

Vad fint! Och ja - highlighter är bäst. Brukar använda det även när jag inte har foundation, det gör en sådan stor skillnad ändå. Och dina ögonbryn hallå?! Så snygga! :)

Svar: Ja, highlighter gör sjuk skillnad. Man känner sig automatiskt fräschare bara med det på! :) Och tack så jättemycket, vad glad jag blir! :D
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress