Agnes

En fotorunda i en vacker skog
För några dagar sen drog pojkvännen med mig ut i skogen för att visa mig fina ställen som han trodde att jag skulle gilla att fota på. Han hade helt klart rätt! Det var jättevackert och även om jag verkligen inte gillar att fota natur så blev det ett gäng bilder som jag blev nöjd med. Pojkvännen fotade även han lite och vem vet, kanske är han sveriges nästa proffsfotograf, haha. 
Här är ett litet smakprov från fotorundan:
 
Student? - Ja, tack!
Är så trött på plugg. Jag tror att de flesta studerande känner likadant just nu, någon månad kvar till studenten eller avslutning och man kör på den sista energin. Jag sitter och gör klart det sista på en uppsats som ska in ikväll och häver i mig kaffe. Snart är jag klar, snart.
Studentmössan ligger inpackad i en låda och studentklänningen hänger i garderoben. Igår fick jag även hem lite nytt smink som jag tänkte ha på balen och studenten. Det känns som om allting kretsar kring studenten just nu, ändå känns en månad som alldeles för lång tid att vänta? Kan jag inte få lite ledigt helst igår?
Men, men. Snart kommer värmen och jag har många sommarfotograferingar inplanerade i maj-juli och det ska bli så himla roligt. 
 
Vad ser ni fram emot inför i sommar?