Agnes

Den Första Mars
I övermorgon har vi premiär för slutproduktionen och det är jobb kring den hela dagarna nu. Åker hemifrån tidigt på morgonen och är hemma sent på eftermiddagen. Min rygg är inte alls van vid detta, går egentligen bara halvdagar i skolan just på grund av smärtan. Det går iallafall bättre än förväntat och jag överlever nog heldagar i någon vecka till. Det är däremot så sjukt utmattande att ha ont. Känner mig hemsk som ofta snäser av folk utan anledning, men ibland bara blir det så. Försöker be om ursäkt och berätta varför efteråt iallafall.
Nu när vi går länge i skolan hinner jag dock inte med så mycket annat. Jag kommer hem, vilar, redigerar bilder och sover. Somnade till och med utan att vare sig bytt om eller tvättat av sminket härom dagen. Vaknade upp med mascara klibbandes under ögonen och fondationfläckar över halva ansiktet. Tacka gudarna för avsminkningsservetter, haha. 
Jag har fått frågor angående bilder från vår slutproduktion, och har kommer lite detaljbilder.
Vill ni veta mer om föreställningen eller se bilder från bakom-processen så kan ni klicka HÄR för att komma till vårt evenemang på Facebook, där ni även ser hur ni gör om ni vill boka biljetter!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress