Agnes

Nya studiolampor
 Beställde två studiolampor för ett par veckor sen och detta är de första bilderna som togs med en av dem. Känner att jag inte alls visste hur jag skulle exponera bilderna nu första gången, men jag antar att jag lär mig efter att ha provat ett par gånger.
Ni som fotar, använder ni stuiolampor/softboxar/studioblixtar när ni fotar och vad för fotografering använder ni dem till isåfall? Porträtt/produkt osv. Har ni några tips till mig som är ny på att fota med dem?
Sofiasmode

Jag använder väldigt ofta naturligt ljus om möjligt, annars använder jag mig av två softboxar! tycker de fungerar väldigt bra till foto, men köpte dem speciellt för att använda när jag filmar med :) om jag fotograferar med softboxarna använder jag dem till både porträttfoto men även produktfoto. Gäller att leka runt med placeringen av dem för att komma underfund med vad som funkar :) Lycka till med fotandet!

Svar: Åh vad kul! Jag älskar naturljus för porträtt, men till produktfoto tycker jag att det kan behövas extra ljus för att få det snyggt! Tack så jättemycket! :D
Agnes

MILINA

Så smidigt med såna! Har dock inga själv!

Svar: Älskar dem, så skönt att kunna fota oavsett hur ljuset ute/inne är!
Agnes

Ajli Müller

Jag har aldrig fotat med studiolampa :) Verkar smidigt!

Svar: Ja, det är det verkligen!!
Agnes

Ida

Så fin du är!

Svar: Tack så mycket!
Agnes

Alice

vad heter din fotosida nu igen? den där andra du vet

Svar: Här är en länk: https://agnescecilias.myportfolio.com/:)
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress