Agnes

Q&A
Ni är många som frågar om hur det går med ryggen och jag har svarat att jag snart ska skriva ett inlägg om det. Jag vet inte vad min definition av "snart" är, eftersom jag svarat så i säkert ett år nu. Anledningen är helt enkelt att det inte finns så mycket att skriva om ryggen och jag tänker därför att jag svarar på lite andra frågor i samma inlägg. Har ni fler frågor så ställ dem bland kommentarerna så svarar jag så snart som möjligt!♥
 
"Hur går det med ryggen nu?"
Det går lite sisådär. Vissa dagar är det toppen och andra dagar är det sämre. Jag har fått order från min läkare att träna och hålla igång trots smärtan och snacket om operation är borta, vi ska lösa detta på andra sätt. I övrigt har jag fortfarande kvar starta smärtlindrande mediciner och nu har jag även fått medicin för att sova och det är helt sjukt vilken skillnad det gör att inte vakna på nätterna av smärta, jag kan sova en hel natt? Jag är piggare, gladare och hanterar smärtan bättre - underbart!
 
 
"Vad ska du göra efter studenten?"
Jag har fått jobb och ska köra på runt 50% i sommar, ganska skönt att slippa leva upp till pappas uttryck "hoppa upp på ett lastbilsflak och sen ner i arbetslösheten", haha. Sen har jag tänkt att umgås mycket med kompisar, mysa massor med pojkvännen och familjen och åka ut på lite roadtrips med min lilla Bettan (bilen alltså). Jag har även en del fotogrejer inplanerade som ni kommer få ta del av, bland annat ett par studentfotograferingar.
 
 
"Varför visar du inte ansiktet på din pojkvän?"
Jag ser liksom ingen anledning till det. Från börja handlade det om att jag ville veta att förhållandet var stabilt och det antar jag att det är nu efter drygt 2 år, men det har liksom inte blivit av att jag lagt ut nåt här. Är ni intresserade så ska jag prata med honom så kanske ni får se lite söta balbilder på oss nästa vecka, kanske till och med en pussbild, haha!
 
"Varför kommer det inte ut lika mycket nya bilder på bloggen längre?"
Helt enkelt för att jag inte hunnit fota lika mycket. Sedan i höstas har jag haft mycket i skolan med slutproduktionen och plugg, samt att ryggen har strulat. När jag gått ut skolan och kan planera upp mina veckor lite mer fritt kommer det fler fotograferingar (jag har ca fem fotograferingar inplanerade redan nu).
"Kommer du ta upp hästarna igen eller har du helt tappat intresset?"
Alltså jag har aldrig tappat intresset för hästar. Jag älskar hästar och ridning och kommer alltid att göra. När Valle såldes hade ryggen redan hunnit bli så pass dålig att det påverkade skolan och jag bestämde mig för att ta en paus på något år eller så. Nu är det 4-5år sedan Valle såldes och jag har fortfarande inte tagit upp sporten igen, främst pga smärtan i ryggen. Min läkare har iallafall gett mig lite hopp och förhoppningsvis har jag skaffat häst igen inom tre år!
 
 
Alice

Kuul

Svar: Vad kul att du tycker det! :)
Agnes

madabouttea.se

Kul att få veta lite mer om dig!

Svar: Vad kul att du tycker det! :)
Agnes

Josefin

Vill du köpa häst då eller ha sköthäst/foderhäst?

Svar: Nästa gång jag har häst vill jag att det ska vara min egen! Jag vill att det ska vara jag som ansvarar för hur hästen tas hand om, jag som bestämmer om (och isåfall till vem) hästen ska säljas. Det känns lite tryggare så när jag själv har ansvaret!
Agnes

Josefin Nilsson

Så fina bilder! Hoppas att du kan ta upp hästarna och ridningen igen och att din rygg blir bra :)

Svar: Tack snälla du! Ja, det hoppas jag med! :)
Agnes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress