Agnes

Fem bra saker med veckan
♥ Jag har fått mycket gjort på jobbet
 
 
♥ Systeryster och jag hade en mysdag på stan
 
♥ Från dagen på stan fick jag med mig lite nya höstkläder hem
 
♥ Mitt rum är nu pyntat med fina kaffe-planscher
 
 
♥ Ryggen har hållt sig lugn och jag har inte haft sådär extremt ont som jag brukar
 
Vad är era fem bra med veckan?
Min sommar 2017
Först nu har jag börjat acceptera att sommaren i sverige är över. Jag hade definitivt inte tackat nej till några fler dagar med sol och värme, men det är väl bara att ladda om för hösten med tända ljus, filtar, film och mys. 
Nu tänkte jag iallafall avsluta sommaren 2017 med ett mobilbildinlägg om min sommar.
 
 
Sommaren började på bästa sätt med bal ihop med min lille pojkvän och mina klasskompisar, veckan etfer var det dags att ta studenten och helt plötsligt var alla mina år i skolbänken över, iallafall på grundnivå. Jag började jobba som webbansvarig fotograf veckan efter studenten och efter några veckor på jobbet fick jag några veckor semester där jag hann med att träffa en väns lille valp, några glas vin med vänner i kvällssolen och många koppar kaffe ute i en solstol. 
Jag och min kära systeryster avslutade sommaren med en frukost på stan och lite shopping nu i veckan, så förhoppningsvis är vi redo att ladda om till höst nu.
Även om vi, där jag bor, inte fick särskilt många dagar med sol, måste jag säga att jag har haft en otroligt skön och avkopplande sommar.
 
Har ni hittat på något roligt i sommar?
Femtiosju Kvadrat
Nej men kan ni tänka er, min kära syster har börjat blogga igen! 
En stilren blogg om hennes kommande flytt, inredning och renovering. Bloggen är fylld av inspiration och ni bara måste kika in och lämna ett litet tassavtryck. 
Femtiosjukvadrat, som bloggen heter, hittar ni här! ♥