Agnes

Ett tag senare
Hallå på er!
Har ni haft en bra start på 2018?
Sen sist har jag hunnit flytta - eller ja.. Jag har flyttat rakt över hallen in i min systerysters gamla rum. Det blev supermysigt och det är så himla skönt med lite förändringar. 
Dessutom har jag börjat jobba som timvikarie inom vården (jobbar dock fortfarande kvar på mitt gamla jobb som fotograf, även om vi dragit ner lite på tiderna.)
 
Jag måste säga att det är riktigt skönt med ett nytt år. Mitt 2017 var ganska jobbigt. Jag tog studenten och hade inga planer för vad jag skulle göra efter skolan. Det löste sig tillslut, precis som det brukar göra när man oroar sig för något. Men det är ändå skönt att börja ett nytt år med en plan för vad som ska hända. 
Hur var erat 2017 och hur känns det för er med ett nytt år? positivt eller hade ni hellre stannat kvar i 2017?
 
För er som funderar över min rygg och smärtproblematiken så har det blivit mycket bättre. Självklart är det olika från dag till dag, men för det mesta är det helt okej och jag kan jobba 7-15 utan att vara sängliggandes flera dagar efter. Helt underbart! 
 
En bild på min nya almanacka, som jag är så kär i. Den kommer från personligalmanacka.se och jag tror att det är tredje eller fjärde året i rad som jag beställer därifrån. Älskar verkligen att designa min egen, det blir så mycket roligare att ha koll och planera då. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress