Agnes

Vintage med Emilia
 
Jag mötte upp Emilia på jobbet härom dagen för en fotografering. Än har jag ingen ordentlig fotostudio, men det jag nu har som studio för produktbilder fick bli studio för porträtt också. Jag måste verkligen ta mig i kragen och fixa en ordentlig bakgrund så det faktiskt kan bli en studio för olika slags bilder...
 
Här är några av bilderna som knäpptes (Dock inte i studion, utan på ett kontor där vi ställde upp studiolamporna) och jag tycker att det blev en härlig känsla i dem. Emilia gör sig så himla bra på bild också. 
 
Det här med att fota djur...
Det bästa med att fota djur måste ändå vara att man aldrig kan bestämma innan hur bilderna ska bli. 
Senaste fotograferingen med Agnes, Skrållan och Bellman gick jättebra, men varje gång jag fotar djur får jag några bilder där hästarna valt pose helt och hållet själva och kanske är det de bilderna som är bäst?
 
 
 
Som i en dröm
För några dagar sedan mötte jag upp Sara för en halvdag full av fotografering. 
Vi hade himla roligt och fick många fina bilder. Trots att jag inte riktigt lärt känna min nya älskling, Nikon D750, tycker jag ändå att bilderna blev toppen. Sara provade också på min lille kamera och hon fick riktigt bra bilder på mig, roligt att inte alltid stå bakom kameran. 
 
Kamera: Nikon D750, Redigering, jag, Fotograf: Sara S
 
Fun fact: Att hitta en liten, fin strand som passar för porträttbilder i vatten är inte lätt. Vi hittade iallafall en, det visade sig dock  tydligen vara ett populärt ställa att bada med hästar på då det var hästbajs både på stranden och i vattnet.
Den dagens mest sagda replik?
- Jag vill inte veta vad jag har fötterna på just nu!